Våra varumärken i Skandinavien

BWH Hotels har ca 191 hotell i Skandinavien. Vi erbjuder olika varumärken för att kunna tillgodose olika gästbehov och hotellägare på våra marknader.


WorldHotels

WorldHotels Crafted Collection

För gästen som älskar kreativitet och söker upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans med förstklassig service bjuder dessa hotell alltid på något unikt vad gäller arkitektur, design, konst eller musik.

WorldHotels Elite Collection

Högklassiga hotell i övre segmentet. Kända för sina bekvämligheter och sin utsökta service.

WorldHotels Luxury Collection

Berömda lyxhotell, belägna på några av världens mest attraktiva destinationer. Här erbjuds en service i världsklass. En vistelse på något av dessa hotell lever kvar länge i minnet.

WorldHotels Distinctive Collection

Välkomnande hotell som erbjuder en unik upplevelse. Belägna på några av världens mest eftertraktade resmål.


Best Western Hotels & Resorts

BW Premier Collection

Exklusiva boutiquehotell. BW Premier Collection är unika boutiquehotell med minst fyra stjärnor. Här möts kunden av förstklassig service och design samt utökade bekvämligheter, allt i centrala citylägen och på unika resorts.

BW Signature Collection

Unik inredning och design. BW Signature Collection är fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Hotellen riktar sig till resenärer som söker ett inspirerande boende utöver det vanliga i ett citynära läge.

Best Western Plus

Det där lilla extra. Best Western Plus är fyrstjärniga hotell med god design. Modernt utrustade hotell i bra lägen, ofta i större städer. Hotellen är designade för att tillfredsställa såväl affärs- som privatresenären.

Best Western

En personlig upplevelse. Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre eller fyrstjärniga hotell, lokala mötesplatser i välkomnande miljöer. Hotellen passar fritids- och affärsresenärer som söker ett personligt boende.


Aiden Hotels

Aiden

Aiden är en ny generation av prisvärda hotell med lekfulla detaljer, där tekniska lösningar står i fokus. Här finns det du behöver för en bekväm vistelse.


Sure Hotel Group

Sure Hotel Collection by Best Western

Komfort och fullservice. Sure Hotel Collection är prisvärda hotell med något extra i design eller tema. Sure Hotel Collection erbjuder en personlig hotellupplevelse och ett snyggt och bekvämt boende.

Sure Hotel by Best Western

Bekväm övernattning. Sure Hotel är personliga och prisvärda hotell. Här kombineras personligt engagemang med bra basutbud. Sure Hotel passar resenärer som söker ett fräscht boende och en bekväm övernattning.

Sure Hotel Studio by Best Western

På Sure Hotel Studio har hotellgästerna möjlighet att boka ett bra och prisvärt långtidsboende. Här står bekvämlighet och god standard i fokus, vilket ofta efterfrågas vid resor då man är borta hemifrån under en längre tid.